Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara vet det

 

Jag bara vet det
Jag har lånta skor
De går,att gå med
men de skaver
och de är så olik mig 

Jag bara vet det
en dag får jag de egna
med min färg,min känsla
de som är gjorda för mig

Jag bara vet det
det kommer vara himmelskt
att vandra med nåt som passar mig




Jag bara vet det
att nånstans väntar du på mig




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-07 19:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En intressant bild/metafor att
stanna kvar vid en stund - tack!
(fick en känsla av att de två
sista raderna eventuellt är lite
överflödiga, men det var bara
en ide´/tanke jag fick, obs!)
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon