Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Limbo


Vid ostörda vattens fridfulla strand
vilar en samling drömmar
de lutar sig mot mossklädda stenar, mot själva
skuggan som utgörs av kontrasten mellan
skog och glänta

tålmodig väntan, förväntan


Ingenting händer

stillheten tiger
vattnet förblir orört, drömmarna odrömda






Fri vers av Gawain
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-07 21:47



Bookmark and Share


  noname_realmind
Konstigt att en dikt om limbo kan kännas så relaxad och skön att simma in i... Tack för den! :))
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain