http://www.youtube.com/watch?v=OQnlL1ms7Oo

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=OQnlL1ms7Oo




Tonernas vibrationer - Känn . . .




Väck min passion
få mitt hjärta att
bultandes lämna
min barm.

Låt mig se dig sväva

Känslornas magi
tankens drivrutin

mitt hjärta vilar i
dina händer . . .


*Puls*

Känn vad min kropp
säger till dig. Känn efter,
 hör . . .

p u l s e n s   h e m l i g h e t

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 313 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-08 10:14



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Mmmmm...delikat knåpat!
Den som hör pulsens hemlighet...borde verkligen ha goda händer :)
2008-10-08

  Inkarasilas
Känner jag känner, sen är det så snyggt grafiskt som godis för mitt öga och örat får sitt när händerna läser musik.
2008-10-08

  Ilona _L
Fint! Tankens drivrutin får ett extra plus!
2008-10-08

  Quasimodo
En mycket varm och stark pulsen i dessa ord !!
2008-10-08

  SilentScreams
"Känslornas magi
tankens drivrutin"
Jättefint!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman