Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntas en kung

 

 

stilla blickar hon ut
från livlöst land
väntar där havet tar slut
på bruten rand

vindens isande kalla
bär vemodets sång
må han inte falla
oändlig känns natten lång

smeker han hennes kind
du är allt jag har
längtans värmande vind
håll så mitt hjärta kvar

viskar i slutet bröst
stämma stark och klar
skänker kärlekens tröst
din hjältes ankomst är snar

 

 

 

 




Fri vers av Erika H
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-08 10:52



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
är det den franske löjtnantens kvinna som står och väntar där på den engelska kusten?

jag tycker väldigt mycket om denna text. jag är svag för vemodets vingar som lämnar flor likt fjärilens.

viva!
2008-10-17

    ej medlem längre
En kung och en hjälte; en vacker saga med rim!
Skön!
2008-10-08

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
" väntas en kung " och texten andas poetisk bris, sval , njuggande, men stark och känslosam, vackert hur du knyter ihop, allt läses som en bild, ett motiv, som att stå och se henne där..
2008-10-08

  -Ulla Tilemo- VIP
Den här texten lägger sig som bomull kring hjärtat.
Rimmen ligger sådär precis på gränsen till osynliga.....
Och budskapet är hoppet om framtiden, om en gryende morgondag.....å, så vackert!
Applåd
2008-10-08

  Lena Renman
Hej
Men åh så fint .Nära, kärlesfullt och vakcert diktat/rimmat.
Rymmer så mycket värme, förtröstan och hopp
Tack för denna fina som jag fick läsa hos dig

lena
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Erika H