Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturiakttagelser (haiku)





Omsvepande vind
Vårlaxen i Älvfåran

Spräckande tystnad

 

 




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-08 20:22



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
"Spräckande tystnad" - WOW WOW WOW
2008-10-09

  Rune Thorsell
Väldigt fin haiku. Bilder och bildväxlingar och en oväntad avslutning. Behaglig rytm — lätt att läsa, tacksam att recitera.
Snyggt jobbat!
2008-10-08

  Peter Matsa
Mycket vacker iakttagelse
Fint skrivet!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman