Läses  lååångsamt:)
http://www.youtube.com/watch?v=sYspjLSl008" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läses  lååångsamt:)
http://www.youtube.com/watch?v=sYspjLSl008



Bakom detta fönster - Nattliga iakttagelser





Ge mig vispad grädde och dina svarta byxor
jordgubbar och mörk choklad och kanske
en k y s s .

Släng din tröja på golvet, lägg dig ner
här hos mig men bit inte för hårt man
ska
tugga långsamt och känna hur
den mörka chokladen smälter och
blir ett med gräddens konsistens

. . . medan jordgubben smeker och
v ä c k e r   a l l a  s m a k l ö k a r. . .


Röda läppar och rosa tungor
kropparnas värmande närhet
och en stängd dörr . . .

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-09 18:20



Bookmark and Share


  Inkarasilas
I princip en helt ätbar text, mums!
2008-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Blir inte byxorna svårsmälta?
2008-10-09

  Michaela Dutius
En dikt för alla sinnen - skickligt
2008-10-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Love is the air...
Jag nästan hör
hur den bär...
2008-10-09

    ej medlem längre
Denna gillar jag verkligen! Den smakar till och med (sedan säger jag inte vad...)
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman