Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte kan vi vara färdiga

Svarta korpar flyger
ovanför
Underjord
kan inte se
kan inte le
kan inte leva

Vill flyga högt högt
högt med dig
inatt

Den vita hästen med röda vingar
galopperar
Men är det redan försent
Har vi sagt alla ord?
Totalt mist talförmågan
fånigt stirrande på varandra

Barnen leker
varför sover de inte?
De borde inte höra
borde inte se
borde inte veta
veta vad?

Ekot av slag
slag som träffar
träffar hud
Inga tårar på din kind
inga på min
bara på barnens
droppar
på hennes docka av plast
på hans revolver av stål

Tyst, tyst
varför är allt så tyst?
Inte kan vi vara färdig
med varandra?

Månen vandrar
stjärnor tänds och släcks

Varför kan vi inte längre
tala med varandra?




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-08-03 19:32



Bookmark and Share


  Annelie Hugo
Älskar denna! En vånda som är så stor och svår ..."inte kan vi vara färdiga med varandra" Men låt hoppet finnas där :) kram Annelie
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart