Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mammas fotoalbum

Min mamma har kort
kort på mig
från den tid jag ännu log
den tid jag hoppades och trodde

Min mamma har kort
kort på dig
från den tid du var ung
den tid du var stark och oförstörd

Min mamma har kort
kort på oss
från den tid vi hade
den tid livet låg framför oss

Min mamma har kort
kort på människor
från den dagen
den dagen du blev begravd.




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-08-03 19:41



Bookmark and Share


  HQ
Så smärtsamt likt mitt eget fotoalbum..
Tycker mycket om den!
2005-08-29

  Tove Meyer VIP
fint bildligt skrivet....
2005-08-15

  Zam
bilder som får en att gråta... tack, jag ska skriva en dikt nu...
2005-08-11

    Bodil Sandberg
Jag tycker mycket om den här dikten - den är lättläst men också berättande på ett sånt sätt att man själv blir ett med berättaren
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart