Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dr Jekyll och Mr Hyde är en människa.
http://www.youtube.com/watch?v=_9L8x3NNOEw



Överlevnadens evolution - Koncentrat!




Plats: Laboratorium
Två flaskor och en recept.

Bokstöd: i bokhyllans mellersta hyllplan.
Boken med rubrik: Filosofiska funderingar


Ö
verlever man när man sökandes flyr eller

när man hittar någonstans att gömma sig?

Både och.

Kunskapens visa insikt avgör instinktens kvalité.
Evolutionens och intelligensens utveckling är vad
som är.

På bordet: Receptet.

En droppe av flaskan nr.1 blandas försiktigt med en
droppe av flaskan nr.2.  Intelligensens eteriska substans
tilläggs och värms av sinnenas värmeutstrålning. Ämnets
inneboende instabilitet - frågetecken regleras. Upprepa
processen tills koncentratens innehål blir ett med vinden.
Sedan inhalera med djupa andetag. Verkningarna är
omedelbara och livslånga.

Sök psykolog konsultation för att bearbeta och/eller ersätta felaktiga tankemönster sedan sök en läkare och ta bort alla hjärntumören som pressar hjärnan mot skallbenet och till slut låt experterna studera, profilera din arvmassa och med beskedets raka bud och enligt stundens nuvarande kunskaper skapa ditt liv enligt dina önskemål och utsätta dig själv till den miljö du vill befinna dig i, helst i den miljön som kommer gynna din framtida utveckling.

Det ovannämnda stycket behöver inte följas i aritmetisk ordning men innehålet borde följas till punkt och prick.

Lycka till och håll dig i takt med kunskapens utveckling!

PS. Detta recept kan komma att uppdateras
enligt bättre förstånd.DS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-11 09:41



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Här skrev du något som ABSOLUT GENAST ska införas i forskarutbildningen på KI!

Sen kan man slopa allt annat. Bra gjort!
2008-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är EN människa och den människan är jag.

http://www.youtube.com/watch?v=arMjqYeQ_gE

http://www.metrolyrics.com/dr-jekyll-and-mr-hyde-lyrics-the-damned.html


Någon tumör har jag inte, men kanske vore det lika bra.

2008-10-11

  DanSan
****************************

Helt underbart skönaste vännen . . .
Överlevnad är en av de viktigaste
funktionerna som vi har inbyggt i
vårat DNA . . .

och den här texten är ett stående
bevis på detta . . .

Du skriver som en värmande vind
i tidens förfall av mänsklig utveckling!

Men du skriver underbart skönt och
vackert vännen - - -

Den här ska sparas o återannvändas
om och om igen

*APPLÅDER och BOKMÄRKE*

Ja till och med ett stort HURRA
för dina underbara ORD!!!

******************************
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman