Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Play your music on my lips




Deliver me!
Whisper in my ear
what you dream about!
Deliver me!
When you think of me!
What do you dream?
Do you think of me!?
Deliver me!
Let me feel as newborn
reborn in your arms! Let
me feel that it's ok to close
my eyes while I become
what I am
inside your embrace.
Deliver me!
Once again let me fall
and rise in your arms
kiss me just once
again
kiss me!
Don't you understand?
I live inside myself until
you open your heart
for me.
Realize me
Materialize me
Deliver me
Kiss me

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-11 17:08



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
The words run
as a lovely tune
in every zone of
my body! So well:
***WRITTEN***
säger Britten!!!
2008-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är i hans famntag du blir den du är.
Mycket fint!
2008-10-11

  DanSan
****************************

Åh så hjärtevärmande underbart
skrivit . . . and I play

*APPLÅDER*

****************************
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman