Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt i dagens dikthav


Viljornas kamp

 


Rödvinets strävhet på tungan
vinglaset lämnar sina fuktdroppar
på bordet, avkylningen . . .

Musiken spelas i bakgrunden och
sakta sakta blir vinet ett med blodet

i den absorberande tystheten

hjärtats  slag ekar . . . din hand vidrör
min hand . . .

människoskuggor fladdrar förbi

Ditt leende och smilgroppar
sexvägrans tid är förbi
nektarens behagliga sötma
avnjöts. . .

Vinglaset står ensamt
tiden står stilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 272 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-11 21:30



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
vinglaset står ensamt ? men herregud..du har ju fem fingrar, till en hand :)
2008-10-11

  © anakreon VIP
Höjer mitt glas och applåderar, och då vet du vad som hände med vinet,,,
Carl-Erik
2008-10-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja då stannar
nästan allt...
När... Så
fint skrivet...
2008-10-11

  Bjarne Nordbö
Jag vet allt om vinets sötma.


Du skriver det.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman