Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemod


Det har flyttat in
ett vemod i mitt
hjärta
Vill visst bo där
permanent
För vad jag än
gör
så djupnar sorgen
hela tiden

Det har flyttat in
ett vemod i mitt
hjärta




Fri vers av Jessi
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-08-04 11:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här var fin, bra skrivet, vemodigt, enkelt.
2005-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi