Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
män dom gör just inget alls.


flickor ljuger om kärleken.






det är sällan
en kropp
passar i min

men du
blev det
som fastnade
vred om

och det skrämde mig så



ja det skrämmer mig så

för den här stan
gör mig
förgör mig

dina sms
dom som aldrig kommer
snaran vid halsen


den här stan
och någon
ingen
innanför mina väggar



det är sällan
natten stannar
men du
kysste mig sorgsen
gav mig händer och
tomhet



du har nästan gått
staden väntar



det är sällan
en kropp fastnar i min
















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 976 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2008-10-12 22:20



Bookmark and Share


  Jazz-75
Snyggt, kallt, hett. Loved it!
2010-02-28

    rainbow
Den här berörde mig verkligen.. Jag älskar vändningarna..

"och någon
ingen
innanför mina väggar"

eller

"gav mig händer och
tomhet"

Det är underbart vackert! Det är sällan en kropp fastnar i min.. De orden innehåller så mycket mer än man kan beskriva.
2008-10-17

  berxper
En sorglig dikt...
Men helt underbar!
2008-10-15

    Damm
"du kysste mig sorgsen"
ibland kan det faktiskt göra mer ont att få smaka men lämnas hungrig i ovisshet, än att inte veta smaken alls.......
Riktigt bra skrivet!!!
2008-10-13

  Aisha VIP
..så tomt..så ensamt..så sorgfyllt...
...håller med NinaNy.......
fint skrivet....!
2008-10-12

  Död Mans Hand
kan definittivt relatera till mytcket av detta. Fast jag är född till en sånn som "gör just ingenting alls" :-&
Välskrivet!
2008-10-12

  Carola Zettergren
Helt fantastiskt poetat!!!Applåder i massor!!!
2008-10-12

  Nina Ahlzén
åå,"det är sällan
en kropp fastnar i min", du, så välkänt det klingar hos mig..Vemodet...vackert och så ont sorgligt.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP