Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så stilla - när fördämningarna brister

Så stilla när vågen kommer
Låter tyngd förankra ben
Muskler spänns mot underlag
när flod väller in

Så stilla när värken kommer
Låter tanken förankra själ
Söker bibehålla fokus
när smärta sköljer över

Så stilla när orden haglar
Låter hjärtat tolka ljud
Kärlek spänns mot föraktet
när fördämningarna brister




Fri vers av ÅsaLena
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-07 12:32



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Åååå det enda jag kan säga.
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena