Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se bort när jag avstår


vilsna mörkersteg
drar mig ner till avgrunder
kom bär mig bort från smärta
från skulden i min själ

vad är mitt värde
under skymda kärleks skepnader
dödande vind
slår mot skörhets brustna blad
blommans liv vissnar andlös
själens ljus torkar ut

se bort när jag avstår
livets sanna ansikte
blunda bort din tanke
om svekets tunna bristande

håll kvar det jag gav
den nakna spridda ärlighet
gåvans skimrande gestalt
i form av mitt hårt bundna hjärta




Fri vers av devilsangel
Läst 345 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-16 10:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här fylles man av de tyngsta känslor...sorg smärta.. vanmakt..strömmandes ur varje ord.."se bort när jag avstår"..läser jag in som rädsla..räsla för att såra ..kanske den käraste.."se bort när jag avstår livets sanna ansikte..blunda bort din tanke om svekets tunna bristande"

ingen sätter ord på känslor så gripande starkt som du kära poetissa
2008-10-20

  isabel louise
i varje ord fångar du känslan och berör med styrka och skörhet...
2008-10-19

  Michaela Dutius
ord som hamrar på sköra sinnen...
så berörande- så oerhört sorgset
och så vackert!!
Läser om och om igen- under tårar....
2008-10-18

  coffe
du fångar och berör så starkt
älskar dessa rader av poesi

"vad är mitt värde
under skymda kärleks skepnader
dödande vind
slår mot skörhets brustna blad
blommans liv vissnar andlös
själens ljus torkar ut"

//c
2008-10-18

  Sladjana Zubcevic
"håll kvar det jag gav
den nakna spridda ärlighet
gåvans skimrande gestalt
i form av mitt hårt bundna hjärta"
Underbart skrivet, min vän.
Smärtsamt vackert.
2008-10-16

    ej medlem längre
...rubriken är fantastisk! stroferna andas vädjan, insikt och kärlek!
du skriver så man har hjärtat i halsgropen i väntan på ett lyckligt slut...
Strålande poesi!
2008-10-16

  genni VIP
Mitt hjärta känner starkt för dessa rader, du förklarar allt så BRA med dina ord, kram
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel