Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sammarbete med Jonas \"antipoeten\" Linderoth


Du är dig lik


Ropar ifrån hallen
älskling jag är hemma
men du svarar aldrig tillbaka

Du är dig lik, du är dig lik

Du sitter stel i soffan
framför tv som fortsätter att mala
Jag vill inte sitta inne, men du

Du är dig lik, du är dig lik

Viskar små ord av kärlek i ditt öra,
men du vill aldrig lyssna
Du bara stirrar och ser halvdöd ut

Du är dig lik. du är dig lik

På kvällen, mina läppar på ditt lår
Du ger mig kalla handen
Jag somna åter trånande

Du är dig lik, du är dig lik

Jag frågar mig själv
om jag gör rätt som har dig kvar
Men jag vet, du lämnar mig aldrig

Du är ett lik, du är mitt lik




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 762 gånger
Publicerad 2005-08-05 16:06



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
Du är bara för bra
väver ihop känslor
handlingar

vardagen
som beskrivs med
enkla rader

slutet är ju
makalöst!
2006-01-29

  Markattan
Vet inte om jag ska skratta eller gråta...tragikomik i kubik. Spännande och tolkningsbart!
2005-08-09

    tanto
Intressant, bra flyt och tankeväckande skrivet om en något frustrerande tillvaro!

Väcker tankar på eventuell uppgradering, men;
"Man vet ju vad man har men inte vad man får"
2005-08-08

  swimsus@gmail.com
*Harkel* satt kaffet i fel stupe av slutet!! *asg* Denna tilltalar mig mkt. spännande att höra var du funnit inspiration till denna...sorglig..strålande!!
2005-08-06

  Pii3
De känns konstigt när någon annan kan sätta ord på saker man själv känner ibland, ord man själv inte funnit... Härlig avslutning
2005-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP