Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lustfyllda längtans springa

 

 

Avklädda drömmar
Beklädda känslor

Fingeravtryck och
kyssar.


Hur länge fick vi leka
i denna värld?

Fotavtryck och
understödjande
ord.


De flyktiga tankarnas
entré och försvinnandet
in i dimman . . .

vad som lämnades kvar 
var platsen . . .

medan dimmans väta
hann lägga sig över
kajer och torg.

Ett tomt landskap
En stilla undran

Ihållig saknad utan reson

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-17 17:21



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
En varm beskrivning av saknad. Vackert/B
2008-10-18

  Mr Lindemann VIP
Försöker med alla medel greppa tag i denna dikt och få till en mening! Lyckas!
Ger en mening till det!
2008-10-17

  Måna N. Berger
Och även saknaden ska klinga av.
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman