http://www.poeter.se/viewText.php?textId=753713 Tack för inspirationen och samarbete Björn:)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I samarbetet med och inspirerad av Björn Björkegrens senaste dikt:http://www.poeter.se/viewText.php?textId=753713 Tack för inspirationen och samarbete Björn:)


Speedy Gonzales samtal med Einsteins råtta

 

 

Avvikandets normalitet
tar udden av det normala.

Önskeframkallande av abnormitet

kan till synes få den normala
människan att verka absurd i
sin strävan.

Ty ändamålets realitet måste
med stor sannolikhet vara
förenlig med den objektiva värdens
subjektiva förveckling och dispyt.

 

- Livet är kanske bara en hastig illusion av verklighet?

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 324 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-17 18:06



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Säkert är det så. Nightwomans speciella illusionsteori :)

Men du bör blanda in kvantfysik om du vill formulera den allmänna.

Osäkerhetsprincipen bör postulera att det är omöjligt att mäta storheterna normalitet och lycka samtidigt till godtycklig precision.

Hastig är den, och samtidigt kan verkligheten bara uppfattas i ett mycket smalt våglängdsområde. Då talar jag om både fotoner och mänsklig trångsynthet.

Kul text, fick härdsmälta. Det är ett gott betyg!
2008-10-19

  Måna N. Berger
Eh.. jaha...? Ber om ursäkt för mitt fredagströga huvud! Men jag tror livet är *öververkligt* och illusionen består bara i att vi tror oss fatta det med våra små sinnen.
2008-10-17

  Ilona _L
Pja... vad vet jag! eh...
Gillar sista raden!
2008-10-17

  DanSan
****************************

Suveränt (SUVERÄNITET) skrivit och
förmedlat sista raden är som en sakta
påminelse om att evolutionen fortgår
i ett rasande tempo och att man ska
tro på sig själv och inte ta till sig för
mycket om allt det där med att vara
med i innegängen ocg sträva efter
att bli som andra!!! ;)))

*APPLÅDER och BOKMÄRKE*

*****************************
2008-10-17

    ej medlem längre
Funderar över om abderitisk realism ändå kan inhaleras genom perforeringar.. Eller om verkligheten är en hastig illusion av livet
2008-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Nej, livet är verkligt.
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman