Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I höstens tecken




 

Molnen dansar i den djupa atmosfären.

Runt trädet,      en bädd av guldbruna löv färgsätter
marken; de nakna grenarna böjer sig lätt för vindens
smekning medan det gyllene, strilande lövregnet
dansades färdas med vinden. . .


. . . i det värmande fågelboet

 ljud av näringsgivande fågelkyssar.

Under jorden, blomlökar tålmodigt väntar på
vårens ankomst.

Kråkfåglar flyger över Den Förbjudna Staden

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 348 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-18 14:41



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
En vacker bild du målar upp.
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman