Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
osynliga fingrar trummar . . . medan tangentbordet skriver av sig själv. http://www.youtube.com/watch?v=0B7sH5QLyXY


Det förtrollande tangentbordet





Se livets glädje i mig.

Försök att förneka mig rätten.
Motivera mig.

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-18 23:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Försök förneka mig rätten till glädje...det finns många apsiranter till det....men de lyckas inte
2008-10-19

  Ilona _L
Fortsätt med det kära, kära du!
Kram
2008-10-19

  Måna N. Berger
Låt din livsglädje lysa!
2008-10-18

  Larz Gustafsson VIP
"I never got my license to live
They won´t give it up
So I stand at the world´s edge
And I´m trying to break in
But I know it´s not for me
And the sight of it all
makes me sad and ill
That´s when I want
some weird sin..." (Iggy Pop)

Det finns hela tiden de som skall missunna oss, lägga sig i, plåga, håna, förtrycka. En massa svin och idioter som borde ha baseballträn i skallen.
Trots allt detta går livet vidare.
Men ibland vill jag hämnas. Hårt och skoningslöst. Om inte annat så bara för att provocera.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman