Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var och en lycklig på sin egen visa. Eller? © Erik Brickman 2008


Righteous



Vedertagen sanning

är inte

vedertagen sanning.



Min bror skjuter mig i sank

när han mördar min åsikt

och fnyser åt min tro.



Brodern är naturalist

ateist, trist tillbedjande detaljen

och always righteous, always.



Vem fan har satt

honom till Gud

över mina åsikter?



Och varför är ödmjukheten död?




Fri vers av Arowana
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-19 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana