Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grisen i potatissäcken

 




Timmarnas mynt
skramlandes faller in

i spargrisen.  

Grisens mage är nästan fylld
redo att slaktas vid behov.

Drömvandraren med en extra
dubbelknut knyter ihop
potatissäcken. Lägger den på
sin rygg och visslandes färdas
till drömlandet.

- Godnatt och dröm sött.

Spar inte på dina önskningar.

Varje mynt är värt tusen
möjligheter.

Önska dig någonting och
få vad du vill för pengarnas
värde.

Det är min önskan . . .

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 433 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-19 21:41



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Stärkande drömmar jag önskar dig
2008-10-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Något att tänka
till på, tid man har
tid man tar, tid man ger
när någon ber, och man
ser, att den försvinner
mer och mer, rinner ut...
Bara ett man hoppas
att man hinner allt innan...
Verkligen klurigt skrivet!
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Tid är drakhmer.
2008-10-19

  Måna N. Berger
Och inte är det någon valutakris i drömlandet heller! Med fickorna fulla av mynt skramlar jag iväg, snart... för att få varje önskan uppfylld och lite till. Vi ses där regnbågen slutar! :)
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman