Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svarets hemlighet finns kvar in i
det brutna sigillets ekande ljud



Förbjudna brevväxlingar i höstens mörker.





Släpp inte taget!

Låt mig känna hur din kropp brinner i mina händer
Låt blicken följa svettdropparnas färd på din hud
Sug mig in i dig. Låt mig förlora mig själv i din blick
medan du exploderandes befriar dig. Få mig att
komma tillbaka. Smek mig bakom örat.

Vi är ett med tystnaden.

Undertecknat


Den som blev en del av dig
Du finns i mig

.

 

 



 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 279 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-10-21 18:32



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Den som blev en del av dig
Du finns i mig"
Underbart skrivet.
2008-10-24

  Mats Henricson
Intensivt och med en erotisk underton ! Vackert !
2008-10-22

  papessa
underbara hemligheter i sinnlig brevväxling...
2008-10-22

  Inkarasilas
Va? Vet inte ett skit, blev blå som ytterst på lågan, huj det är hett här.
2008-10-21

  aol
verkligen så het poesi och så härligt hopflätad i små detaljer som gör att dikten växer och skapar härlga bilder bravo
2008-10-21

    ej medlem längre
Ljuv att läsa är denna dikt.. Just när det känns så här.. som om gränserna upplöses mellan de två .. då är det som bäst
2008-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Känner till det där med förbjuden brevväxling. Kittlande...
2008-10-21

  Ilona _L
Wow! Den var het!
2008-10-21

  Quasimodo
Vackert till det nära i en varm sensuell känsla !!!
2008-10-21

  DanSan
***************************

Underbart själsligt och vackert

*APPLÅDER*

****************************
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman