http://www.youtube.com/watch?v=ubTveCihjoQ "Die fünf Sinne" (The five senses) by Hans Makart" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=ubTveCihjoQ "Die fünf Sinne" (The five senses) by Hans Makart


Konstens kvintessens




När alla ord har sagt sitt
och meningens idé förblev
något ogripbart; fann det
konstanta flödet sanningen.

Sanningen om alla sina
existentiella färder

varför alla ord blev till
behovens uttrycksmedel

varför alla som lyssnar söker . . .

söker finna vart de finns bland alla
dessa ord . . .

poesin blev tystnad
tystnaden blev poesi
och
lyssnandets pedagogik
essensens konservatorium

Vi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 447 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-22 10:41



Bookmark and Share


  Regular
Fullkomligt älskade slutet på denna (ja alltså ..det övriga var bra det också såklart)
2008-10-22

  Leif Furstedt
Där sitter de...
Vackert... :)
2008-10-22

  DanSan
*******************************

Så underbart vackert ordat till musiken
passar som handen i handsken . . .

men det är en underbar dikt även utan
musiken !!!

((t))

*APPLÅDER*

*******************************
2008-10-22

  Last Word Spoken
YES!!! Exakt så måste det har varit är är!!! Väldigt förnuftigt och filosofiskt!!!
2008-10-22

  Quasimodo
Ord och uttryck i ett skapandet och livets flöde, varmt och lockande i alla nyanser, en applåd blir det !!!
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman