Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland  . . .
                     vissa stunder. . . 
 Påminner.  Om.   Just. detta



Lite skärpning i bordellen!




- Handlar det alltid om fria, medvetna val?



"Kom och lek med oss

 i vår lilla lustgård . . .

Det här är skådespeleri och
det har ingenting med dig att
göra. Kom och lek med oss

va inte rädd, ingenting kommer
att förändras.  Njut av
stunderna vi kommer
ge dig. Du kommer inte
ångra dig, vi lovar . . .


Va inte blyg, det här är inte du.
Vad du gör just nu är vad någon
annan skulle göra som inte är du

du behöver inte oroa dig om vad vi
kommer tycka om dig efteråt . . .


Vi vet vem du är djupt inuti. Det
glömmer vi aldrig . . ."

*EXIT skylten lyser grönt*

*hes viskning*
- Inte jag heller . . .

*F L A M M O R N A  S L I C K A R  V Ä G G A R N A*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-23 16:43



Bookmark and Share


  Ilona _L
Påminner mig om tonårens dubbla budskap!

"Det har ingenting med dig att göra"

Jo jag tackar....
Så ruggigt bra skrivet!
2008-10-23

  Ola Rydberg
häftig befriande text
2008-10-23

  Måna N. Berger
Den friheten från det egna jaget och ansvaret är en illusion. Ha alltid i bakhuvudet vetskapen om det.
2008-10-23

    ej medlem längre
En suggestiv text.. vad är verkligt, äkta, skådespel.. vad blir följderna?? Leker vi med elden?
Din text är gåtfull.. men tankeväckande för din läsare
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman