http://www.youtube.com/watch?v=f64XZRRs0jA och http://www.youtube.com/watch?v=A-zoMoTv2OI

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=f64XZRRs0jA och http://www.youtube.com/watch?v=A-zoMoTv2OI




!Gasoline!

 


Come on baby

feel the vibration
Come on
I know I turn you on

Gasoline
that's my name

feel the taste
in your mouth
Get ready
prepare yourself

Gasoline kisses
Internal - combustion
Look deep in to my eyes
You turn me on
and I am still burning
even when you are gone

Gasoline
Remember my name
let it rest on the tip of your tongue
Don't speak
just sing

Gasoline blues

when you feel lonesome
I will set you on fire
Burn as I burn baby
feel the heat
let the beat

seduce you

Just give in
to this dream
I know
You know
We are lost
in our passion

You turn me on

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-25 11:02



Bookmark and Share


  Suddad
Åh, underbar! En takt som hänför mig! Bravo, och grattis till stjärnan :)

/J
2008-10-28

  Mr Lindemann VIP
Det är ju fantastiskt vilken fi smak jag har !
Tre fem på framsidan är mina skrivarvänner!
Verkar som du skrivit texten till en låt så!
2008-10-27

  DanSan
**********************

Grattis till stjärnan vännen !

**********************
2008-10-27

  Inkarasilas
Aaaaah vasa Gasoline! Helt hett mumsig smaskig mjau oh vilken textjävel, vaknade till med ett KAPLONK och drog ur proppen och började ringla mig på golvet i alla regnbågens färger. Det är rätt underbart med bensin och diesel och vafan tändstickor och * P O F F *
2008-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Underbar låt, Dan!
2008-10-25

  DanSan
****************************

Blues, baby blues . . . BURNING . . .
BURNING . . .

"Come on baby light my fire" Doors

Det här måste vara låten
som kommer efter . . .

Skönlirande penna som komponerar
sådant här smaskiga brinnande rader!

*APPLÅDER och BOKMÄRKE*

****************************
2008-10-25

  Larz Gustafsson VIP
"What´s she called now?
Call her Petrol."
(...)
"Burns my heart"

(The Vibrators)
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman