http://www.youtube.com/watch?v=ayzhJKy8H_A

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=ayzhJKy8H_A




Bakom din rygg – ett öppet fönster.




V e m  h a r  h a m n a t  i  k l ä m?
Vilka käkar pizza efter 00:35 AM?

Hör du dessa ljud som kommer från gatan?
Någon närmar sig! Nu är det kört! *Smack!*

En kropp faller till asfalten!
*tystnad*

Kniven tränger sig ännu djupare, når hjärtat;
blodpölen bli större . . . *fotsteg*

Sophinken tar emot pizzakartongen,
*ljud av fingrar som slickas rena*
Någon knackar på dörren . . .

- Är det gjort?
- Ja.
- Bra.

- Vänta! Här.
*lädersoffan tar emot kroppen*

- Låt oss börja
- Vem vill börja?
- Jag.
*bröstkorgen öppnas med kirurgens precision*
Hjärtat karvas med skalpellen *EXPLOSION!*
*PAPPERSBITAR REGNANDES FALLER TILL GOLVET!*

- Fan! Vi hade fel . . . det var inte ett ruttet hjärta . . .
- Ja, se . . .
*polaroidbilder med olika ansikten på glänser under ljusets sken*

- Glöm det nu.
- Vi visste inte.

- Ja, ibland kan det bli så.

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 452 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-25 12:14



Bookmark and Share


  Regular
slam dunk...
och hellre pizza ner än upp som man brukar säga ;-)
2008-10-26

  DanSan
*****************************

Wonderful speaking, poetry slam madame
Gillas skarpt vännen så underbart skönt!

****************************
2008-10-25

  darque
Spännande språk som du använt. Bra känsla i texten på grund av det.
2008-10-25

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#

..lyssnar på jazz, smuttar kaffe & stryker såsiga tankar, viker morgondisiga gäspningar

Vilka käkar pizza efter 11:35 AM ?

( rotar i kylskåpet bland slices och karttånger :)
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman