Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig intill



regnet hamrar mot fönstret
utanför syns höstens tid
fångade i trötthets nät
går mörka dagar långsamt förbi

tungt vaknar dagen
gömd är energin
svårt att njuta livets ljus
när morgon lika svart som natt

men du genomtränger
likt höstlövens vackra löv
färgsprakande du kysser bort
nedstämdhet och sorg

dina kärleksord
stryker bort grådisens kyla
så jag alltid inuti
är varm och blommande

med dig intill
är varje årstid
en underbar högsommar







Fri vers av devilsangel
Läst 615 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-10-26 10:04



Bookmark and Share


    vide
vackra höstrader... som ger stämning av lycka
2008-11-10

  Nina V A
önskar mig stänk av denna kraft att skriva kärlek
2008-11-08

    ej medlem längre
Åh så fint, så bra,
du skriver ju alldeles förträffligt
människa!! Väldigt målande,
orden och förklaringarna,
beskrivningarna du hittar till synes så
enkelt, ja man kan nästan bli
avundsjuk som medskrivande
medmänniska *ler*
2008-11-01

  Peppe11
med dig intill
är varje årstid
en underbar högsommar...
Det är så jäkla bra!!
Avundsjukt konstaterar jag att du träffat rätt, där jag själv så gärna velat få till orden.. Tack för det fina, kram P
2008-10-27

  Michaela Dutius
Underbart - som allt du skriver...mjuka smekande ord som visar kärlekens innersta styrka.
Grattis till placeringen!!!
2008-10-27

  Havsbris
samma säger jag
till dig,
Magiska ord som alltid
diktar du ;o)

förtrollande och
förföriska hahahhaha

du smälter våra hjärtan
och fastnar, fångar oss
intill din själ

grattis för mest bokmärkta
vännen !!

Bravo
kram ;o)
2008-10-27

  Sladjana Zubcevic
"med dig intill
är varje årstid
en underbar högsommar"
Så vackert skrivet.
2008-10-27

  isabel louise
åh så underbart vackert!!

"med dig intill
är varje årstid
en underbar högsommar"
2008-10-26

  Maria Zena Viklund
mycket vackert vännen!
2008-10-26

    Bodil Sandberg
åh så vackert och speciellt slutet:med dig intill är varje årstid en underbar högsommar!!varmt tillitsfullt och underbart!!!
2008-10-26

    Maria Malm
Solen som finns fast det regnar..vacker slutstrof..
2008-10-26

    Lindizz
mjuka vackra rader, applåder
2008-10-26

  Elaine.S VIP
Som att vakna famlande och bli hittad...Vackert och fullt av tillit
2008-10-26

  coffe
mjuk och besynnerligt vacker..c
2008-10-26

  Eaglemountains VIP
En underbar kärleksförklaring, gäller i alla väder....
2008-10-26

  Erik L
Mycket vackert skrivet och jag gillar hur du använder årstiden och de yttre stämningarna för att beskriva det intre. Att dikten sedan vänder mot något innerligt i slutet var något som jag gillade.
2008-10-26

  friheten
Underbar
"med dig intill
är varje årstid
en underbar högsommar"
2008-10-26

  Mona*
"dina kärleksord
stryker bort grådisens kyla"

När mörker förbyts till dag
längtan till närhet

Tycker om!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel