Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vågar du sjunga?


Jag bleknar aldrig . . .




Vill du komma nära mig?
Vill du vara nära mig?

När jag ifrågasätter ditt kungarike?
När jag får dina murar att rasa ner?

Kom tillbaka till mig
Vira dina armar runt om mig
Jag vill komma ihåg vad vi skapade,

jag vill bygga vidare på i mitt hjärtas
hemliga trädgård . . .

Vill du ha mig, vill du älska mig?
Eller både och?

Hur många slott i sanden ska du bygga?
Hur många framtidssår ska du försöka förebygga?
Vad är det du försöker förhindra när du din inre låga
kväver?

Smek mig en gång till
Låt mig slicka havssaltet från dina läppar
Vart någonstans har du blivit bortförd

av din tysta sorg? Säg mig, jag lyssnar
det ska bli vår hemlighet men inte när
jag ute i världen skriker:

JAG ÄÄÄLSKAR DIG!

Vi är kärlekens narrar
låt oss vara det!

Låt oss vara nakna
Låt oss säga att vi

fortfarande kan känna
utan att dö

Vill du vara nära mig?
Vill du komma nära mig?

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-26 14:14



Bookmark and Share


  Kameleont
Underbart vacker text! En önskan om mod, en känsla av rädsla...
2008-10-26

  Blåbäret
nu knottrar sig huden här...så underbara textrader du satt till din inre spelande musik här...sjunger med i varje stavelse och följer melodin...och bokmärker
2008-10-26

  DanSan
******************************

Underbart framförande och
vokabuliserande med skönaste
ord till en älskad i tider av förgreningar . . .

*APPLÅDER* . . . Tack!

******************************
2008-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Vissa imperier SKALL raseras.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman