Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel med vackraste namn



vackraste ängel
med vackraste namn
hur flög du in i frusen själ
hur hittade du fram

genom stängsel
och taggtråd
genom murar
och försvar

en livstid att bygga
i skydd mot livet
ett ögonblick att riva
sen du tog min hand

vackraste ängel
med vackraste namn
visar mig vägen
genom dimma
och fördärv

hur fann du kraft
att bygga mig ett hem
när jag vandrat vilsen
under tidens längsta slag




Fri vers av devilsangel
Läst 456 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-10-26 20:43



Bookmark and Share


  SeXara
Starkt och vackert skrivet, berör!
2008-11-04

  Bjarne Nordbö
Det låter så tryggt. Grattis.
2008-11-01

  isabel louise
du är en ängel du med! och du skriver så vackert!
2008-11-01

  Michaela Dutius
Du har funnit din ängel...som hade kärlekens och ljusets styrka...håll hårt.!!!
Applåd!
2008-10-27

    ej medlem längre
Som jag alltid har sagt: det finns en ängel för var och en av oss och du förmedlar det som en sanning för mig i denna fina dikt!
Tycker om denna jättemycket!!
2008-10-27

    Bodil Sandberg
Ja som Josanilla säger här nedan:ibland finns det ändå någon..någon som kan nå in och lyfta fram det mörka i ljuset..en ängel som förstår och som kan läka och hela..

du har en oerhörd känsla för det djupa och intensiva..fantastiskt vackra rader kära vän!
2008-10-27

  Elaine.S VIP
När man skyddar sig allt man kan
mot det som gör ont så finns det ändå
ibland någon som kan komma nära....
för denna någon kommer på rätt sätt och stannar kvar...

"en livstid att bygga
i skydd mot livet
ett ögonblick att riva
sen du tog min hand"

Ord som förmedlar styrka!
2008-10-27

  Della K
Du är en ängel!

Vackert o vemodigt...


*hatten av*
2008-10-26

  genni VIP
Känner ett vemod, men otroligt vackert skrivet! Jag är svag för dikter med änglar, kram
2008-10-26

  Sladjana Zubcevic
"vackraste ängel
med vackraste namn
hur flög du in i frusen själ
hur hittade du fram"
Underbart skrivet, min vän.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel