Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte glömt dig - Hyllningsbrev.




Vildaste av alla, är du söta
lilla tysta människa.

Mäktigaste dock inte tillhörandes
bland alla de eldsprutande drakar
och tandlösa wannabes ormar;
 
då du iakttagandes
mystiskt och diskret ler
på ditt utvalda hörn.

Långt ifrån alla . . .

uppmärksamhetstörstande
kråkor som bland sopor
och matrester finner sin föda.

Du söker kvalité och är petig
men när du öppnar din mun
talar du från ditt hjärta;
någon har lyckats beröra ditt
hjärta med ädla känslor och
kanske ord eller sin blotta
närvaro.

Du är den värdefullaste skatt
av alla. Så skör, så rar, så nära
till vad som kan kallas sanningen.
I tystnaden finns du medan du
observerandes förädlar dig själv
och ibland kan du beskrivas som
ett lätt byte kanske desperat


från de som inte förstår din
världsuppfattning.

Vad jag vill veta någon gång i framtiden
är din hemliga önskan . . .

Vad är det, du drömmandes önskar bli?

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 465 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-26 20:21



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så vackert vännen!
2008-10-29

  Måna N. Berger
Grattis till guldstjärna för denna ömsinta hyllning!
2008-10-29

  Rosen VIP
"i tystnaden finns du medan du
observerandes förädlar dig själv"
dessa rader säger så mycket om en liten människa i det stora vida, beredd att förverkliga sig..ta till sig..avväga i eget värde.
fin liten hyllning, väl värd stjärnan.
2008-10-29

  Mr Lindemann VIP
Ja, här är så en text jag fastnar för i nuläget(nuläget kan sträck ut sig till att vara hela dagen). Det är budskap i denna då(till skillnad från valet av novell, ifall du läser detta DanSan, novell valen faller mig inte i smaklen). Ja, det är i det tysta som oftast styrkan och visheten finns!
2008-10-29

  DanSan
*************************

Grattis till stjärnan vännen!!!

*************************
2008-10-29

  Inkarasilas
Så jäkla fint att det gör ont lite överallt, mest här antar jag *pekar* fin är du som alla glaskulor i min påse och danken rullar, slår ner pyramiden. Det är bara att bygga upp igen, fan så fint säger jag som en papegoja men jaaa.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman