Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

implosion

 

mina tankar låg gömda
bakom asfalt

de gråa männen
hade tagit sommaren från mina läppar

jag satt inuti väggarna
som viskade dina sagor

glas sprack
vid min beröring

jag visste fortfarande dina färger
- vred dem längs kroppen

bitar av solen regnade
över vår värld

min vän,
jag bad med händer av aska

kämpade för att hålla kvar ditt leende
i mitt minne

 

 

 

 




Fri vers av dopehat
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-26 20:21



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Milda makter vad du skriver bra!!!Jag saknar ord!!!
2008-11-02

    vemod
känner igen mig! du skriver bra!!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

dopehat
dopehat