Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen! Nu har jag installerat det grekiska språkpaketet :) Grekland finns i mitt worddocument:) Så *Voíla!* :)
http://www.youtube.com/watch?v=MhHKuhvv9x4



Tre språk ett hjärta . . .

 

Άσε την σιωπή να πει τα λόγια της καρδίας

Το εμείς έγινε εγώ
Ένα
και οι ήχοι της καρδίας
ο αντίλαλος της αλήθειας

Στον ουρανό ταξιδεύω
στον ουρανό υπάρχω
 
Η εικόνα μου είναι πάντα ίδια
κι ας αλλάζει μορφές . . .

ταξιδιάρικες ψυχές
αθάνατη ψυχή

Κάθε πρωινό στο κορμί μου
οι αναμνήσεις επιστρέφουν

και αυτό που υπάρχει
ζει

για να δει το φως της ημέρας
άλλη μια φορά


Låt tystnaden tala om hjärtats ord

När Vi blev Jag
Ett
Hjärtats ljud blev till
återkastade ljud
av sanningen

Jag färdas i himmeln
Jag finns i himmeln
Min avbild är alltid detsamma
även om den tar olika former

färdande själar odödlig själ

Varje morgon , minnena
återvänder till min kropp
stannar

och vad som finns
lever för att se

dagens ljus en gång till.

The love in you

is one with your heartbeat
the essence of your breath . . .

The scent of a flower

Open your eyes
Speak to me from within . . .

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 244 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-26 22:50



Bookmark and Share


  Just Emotions
jättefint!!
2008-10-26

  © anakreon VIP
Jag skall till Cypern inom kort.
Lär man grekiska på en vecka, eller skall jag klämma till med två?
Godafton undrar
Carl-Erik
2008-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Mycket vackert, vännen.
Kärlelekens språk är globalt, internationellt.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman