http://www.youtube.com/watch?v=gyHymAxUVrc" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=gyHymAxUVrc


Spela på din luftgitarr

 



under månens sken

Musiken i ditt huvud
ekandes återger
kroppsspråkets
vibrerande dans!

Du är där Du är här
Spela på din luftgitarr
Du är ingenstans men
du finns överallt!

Låt dina läppar sjunga ut
även om ingen hör

låt dina fingrar glida ner
på luftsträngarna!


Känn rytmen i din kropp
Känn hjärtats takt
Känn dina pulslag

Musiken rinner i ditt blod

Under månens sken
vargarna ylandes
dansar

Skriv ner noterna
lämna pappret in i
det förtrollande trädets
mun . . . tills tiden är
kommen . . .

Spela på din luftgitarr
även då ingen ser


Det är för dig
Du finns för musiken
Musiken finns i dig

Lev i musiken
Musiken lever i dig

Vargarna dansar
innan Aurora inträder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 427 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-27 19:59



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej Night Soul Woman!

Det är sexton år sedan jag senast tog i ett piano. Jag orkar inte längre öva de erforderliga fyra timmarna om dagen och då är det ingen ide. Men ibland kommer jag på mig med att prova fingersättningar på köksbordet. Zebran är ett randigt djur — ränderna går aldrig ur.
2008-10-27

  DanSan
*****************************

Första gången jag körde ett öppet E
så brast så mycket inom mig . . .

Jag spelar för dårarna och jag spelar
för de förryckta . . . jag spelar på min
luftgitarr och visst vet dom att jag är
en av dem . . .

(något modifierade ord
som jag tror Mikael Wiehe har skrivit)

Nä jag vet att Mikael skrev dem . . .

men de här orden stämmer överens
med det jag tycker att vi musiker
gör och känner när vi skapar musik . . .

Bra skrivet!


*APPLÅDER*

*********************************
2008-10-27

  aol
din dikt fick mej att sjunga så spontant
2008-10-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skönaste toner
kan välla fram då
det är bara lyssna
och drömma som Du
vill, tänk så mycket
vacket Du kan få till...
Hallå, jag tror jag
hör Din drill...Hallå...
2008-10-27

  Ilona _L
Eldigt ocjh läckert!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman