Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är en dröm det är en önskan . . .


Det var en dröm, det var en önskan . . .



På ytan

havets oskuld ger ro
ljuset skiftar färger

och i det stora djupets
mörka vrå pärlor vilandes
växer i pärlemors skimrande
famn.


Koraller och alger
fiskar och krabbor

Simma i vattnet
andas ut en stund

havssulor flyger

i havet dyker

Fisken sprattlar

från höjden faller

ännu en gång
landar in i havet

Simma vidare
tills du finner

stranden som alltid
har väntat på dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-27 22:00



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Wow säger jag till det underbara slutet! Ja allt var bra men slutet bäst :) Klokt vackert tänkt!
2008-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Ungefär som att himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små...

Ja, det gäller att finna stranden.

Alltid fisk.
2008-10-28

  thyra
Det är en dröm det är en önskan. Underbara ord!
2008-10-27

  Michaela Dutius
"stranden som alltid har väntat på dig"...det suger till och man dras in i den härliga mystiken i din dikt
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman