http://www.youtube.com/watch?v=Ec2766153J0
Tu Es Mon Autre" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Ec2766153J0
Tu Es Mon Autre



Luffarens sönderslagna dragspel


 



Livsräkningar och feladresserade brev
obetalda skulder och otänkta ord
belöningsresor och tullavgifter.

En väska för tung att bära.

Den bortglömda hatten.

Tidningsblad för i vinden .

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 457 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-30 10:41



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Bälgen är sprucken och tonerna skärande, i verklighetens dragspel! Tidningsblad för vinden, lysande!
2008-10-30

    ej medlem längre
Jag får en känsla av "besvärligheter" av dikten.. Så mkt som blivit fel i livet.. En kamp mot övermäktiga omständigheter.. samtidigt som luffarens frihet finns ändå...
2008-10-30

  Larz Gustafsson VIP
"Freedom´s just another word for nothing left to lose."

Men i dag är jag glad att jag inte är luffare...
2008-10-30

  DanSan
***************************

Tackar för skön läsning om vagabonden
där tidningsbladen för i vinden . . .

skönstämmt och begrundande!

*APPLÅDER*

***************************
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman