Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor och kaniner, hopp, hoppar, hoppas



Hej och hopp, hoppeli hopp
över ängen en kanin i full galopp
hopp, hopp . . .

kaniner gör vad som krävs
av kaniner, kaniner!

och vi människor väntar på
bättre betalt!

Hopp, hopp  . . .
hoppelihopp




;)









Övriga genrer av DanSan
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-30 08:45



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Den som ändå vore en vild kanin... ! :)
2008-10-30

  Nasrin
ljuvliga ord!
Mycket roligt!
2008-10-30

    sunnanvind
skrattar! Ja du...det var kul läsning!:)
2008-10-30

    ej medlem längre
Kanske något att läsa för mina kaniner? Inger hopp kan man säga...
2008-10-30

  Mygg
He, he kanske skulle vi lära av kaniners livsfilosofi? Kul läsning, inger hopp:))
2008-10-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja visst, ges det inga
sekiner får man trösta
sig med endorfiner!
Kul skrivet man!
2008-10-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja visst, ges det inga
sekiner får man trösta
sig med endorfiner!
Kul skrivet man!
2008-10-30

  Cris
*hopp*

Glad och hoppelihopptrevlig text.. :-)
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan