Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Μιλά μου κι ας μην καταλαβαίνω


Tala till mig även om jag inte förstår

 

 

ψιθύρισε μες στο σκοτάδι τον πόνο
που κρύβεις στην καρδία σου και άσε
με να ονειρευτώ ότι είμαι διπλά σου


viska in i mörkret, smärtan
du gömmer i ditt hjärta och låt
mig drömma att jag finns bredvid dig


χωρίς να ξέρω αν μπορείς να με αγγίξεις
αν μπορείς να ακούσεις, να νιώσεις  τον
χτύπο της καρδίας μου  μες τα χέρια σου.


utan att veta om du kan röra vid mig
om du kan höra, om du kan känna
mitt pulsslag i dina kupade händer


Φτερουγίσματα και αυταπάτες
κι όμως ένα όνειρο χωρίς αρχή και τέλος.


Vingslag och självbedrägerier
men trots det en dröm utan början och slut


Μιλά μου,  δεν μπορώ να διώξω το σκοτάδι,
αν δεν μου δείξεις τον δρόμο με το φως της ψυχής σου.


Tala till mig, jag kan inte få mörkret att försvinna
Om du inte visar mig vägen med själens ljus


Νιώσε με κι ύστερα διώξε με
μα θυμήσου ποιος ήσουν όταν ένιωσες ότι
μπορώ να γίνω ένα ,

με την λάμψη των ματιών σου


Känn mig och sen be mig att gå iväg
men kom ihåg vem du var när du kände
att jag kan bli ett.

med glimten i dina ögon.


Μια φλόγα είσαι που δεν σβήνει
στα φιλία σου ονειρεύομαι να βρω την λησμονιά.

Du är som den evigt brinnande flamma
jag drömmer att finna glömskan
i dina kyssar


Kyss mig
Φίλα με  

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 246 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-30 11:10



Bookmark and Share


  Blåbäret
så vacker så skön så underbar...gränsöverskridande...applåder
2008-10-31

  Betlehemsstjärnan VIP
En underbar känsla i skrift...Vackert!!/B
2008-10-30

  JNI
wow !

Så vackert skrivet och gillar inlevelsen

J
2008-10-30

  Kameleont
Denna text önskar jag att jag skrivit, för den beskriver mycket min önskan om att nå fram...Men jag läser och niger högaktningsfullt åt din förmåga. Tack!
2008-10-30

  devilsangel
Helt underbart! Alla dessa olika språk, kulturer, så fascinerande..att kunna kommunicera ändå, genom själar...detta blir ett bokmärke, så vackert!
2008-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Greek heat!

Härligt!

Eld!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman