http://www.youtube.com/watch?v=VqEh1wBIWEI och INTE http://www.youtube.com/watch?v=5I4qVdgIzBI

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=VqEh1wBIWEI och INTE http://www.youtube.com/watch?v=5I4qVdgIzBI




Luffarens möte med cirkusen




På den fuktiga parkbänken, med höstlöv runt fötterna, luffaren stirrade på ankorna medan han drömde om svanarna.

Tills,     bjällrors ljud fick honom att vakna upp från sitt dagdrömmeri och bli bemött av Narrens leende som nästan nuddade sin näsa medan Mimaren sprack ballongen med sin rumpa, ramlade ner, gjorde en baklänges kullerbytta och medan luffarens skratt ekade i parken mimaren började rida i full galopp på sin lufthäst.

Narren satt på bänken, lade sin arm på luffarens
skuldror, satte en röd ros bakom sitt öra och med
sitt finger på sina läppar bad luffaren att vara tyst.

En clown kom från ingenstans och med en snabb salto
red lufthästen medan han kastade mimaren från sin häst.  

Mimaren låtsades som att han slog sig och med ett hopp
drog Clownen ner från lufthästen. De båda sparkade
sina fötter i luften och började låtsashångla.

Luffaren höll för sin mage av skratt. Clownen hälsade tyst och gav honom sin clownhatt.

En Anka dök in i dammen, alla tittade dit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 529 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-30 17:15



Bookmark and Share


  Havsbris
grattis för stjärnan
vännen, alltid värd
oavsett,

;o) njut bara!
pööössss ;o)
2008-10-31

  DanSan
***************************

Grattis till stjärnan vännen!!!

***************************
2008-10-31

  JNI
stum !

Du skriver så himla bra och vackert , oavsett tema !
underbar sätt att finna orden som får texten att lysa upp som en projektor framför mig
2008-10-30

    ej medlem längre
vilka ord och vilket.. flyt. mycket bra (Y)
2008-10-30

  DanSan
***********************************

Oj skönaste kvädet denna dag som ett
stjärnfall av skönaste ord ned i hamnen
av poeters mod!

Mmmm . . . så gott

*APPLÅDER*

**********************************
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman