Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stortåinflammation, tror jag




Smärta


Min tå är vackert röd och svullen
min tå vill inte längre... Nå
den verkar nästan död, den drullen
men jäkla ont den gör mig så

jag sitter framför datorn nu
och önskade jag vore sju
ty smärtorna då jämnt, mon cher
fördelas mellan nu och här

jag kan nog klara sjundedel
men hela smärtan tär min själ
jag ville bara ropa "Stopp!"
men hoppas läsaren mår väl

Vad är det där för konstigt vers
du undrar - och med rätta
Men liv och dikt blir bara pärs
när tår på tvärs sig sätta




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 13:55



Bookmark and Share


  thyra
Stackars dig, men rimma kunde du ändå :) Mycket bra! Krya på tån!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP