Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt hysteriskt (kan resultera i svarta hål, rent teoretiskt)


Kvantfysisk porr


Slickar ivrigt uppför flaskhalsen, suger hungrigt i sig
droppar av kondens, skum, söl, ångor, doft

griper rovgirigt om flaskans svidande kalla form med
båda händer för att servera, låta gästen frossa blint
i fullkomlig omåtta

Hon avfyrar sitt mest obscena leende medan fingertoppar
lekfullt smeker flaskan där den rundat formar sig från
långsmal hals till skummande mynning

~ ångan vrålar ~

Svetten rinner, svider i ögonen, pulsen dånar som
rullande vågor där de från öppet hav slår mot karga
klippor stupandes rakt ner i öppet hav

läpparna brinner, smaken i munnen minner om råheten
i fritt springande blod
ett taktfast bultande bedövar all cencur

En mogen hårdnad värker av längtan, ett varmt
trånande vilddjur frigör sig från sina fjättror, från
all civiliserad återhållsamhet

mittemot rör sig en annan, instinktivt medveten om sin
rent fantastiska attraktionskraft, om sin djuriskt vilda drift
att egga motparten över alla gränser


ögonblicket är ofrånkomligt, kollisionen total

naturens två yttersta extremer drabbar samman med
sällan skådat raseri, störtar i kamp med sådan våldsamhet
att enda utgången kan bli absolut kollaps







Fri vers av Gawain
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-11 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Plötsligt fördes jag två år tillbaka i tiden, till lekfull poesi och en grupp människor som vågade skriva såsom ingen annan jag mött. :)

Denna kittlande skildring är härligt erotiskt skriven, tänk att man kan skriva poesi så! Sjudande av skrivarglädje... Underbart att läsa, och ger mig samma sköna känsla av befrielse och jublande lycka som när jag en gång fann dina sidor och läste dikten Mirakel.
2008-12-12

  glasblåsarblå
erkänn du blev inspirerad av mina fysiktankar i "solen i min syster" haha ;) skojar bara.

underbar..wow vilken rubrik. vilka tankar. som vanligt urtjusigt formulerat.
2008-12-11

  Peter Matsa
Ja, sådana naturlagar är svåra att strida mot, helt klart

Men glöm inte Heisenbergs osäkerhetsprincip! Hur den kommer in i allt detta har jag ingen aning om dock :)
2008-12-11

  lyckeli
drogs till kvantfysik i rubrik ; )

gillade vad jag fann under,
fångade mitt intresse och höll
kvar till sista rad
hett är nog ordet som kommer

tack
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain