Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the Highlight of my life



Förhoppning om förälskelse
tålmodigt väntande
exploderade totalt

okontrollerbart svävande
osårbar i förälskelsens besvarade dimma
modet till förhållande

i ärlighetens namn
fick du mej att nå
hela vägen fram

överraskande fanns vi där
varje morgon för varandra
med trygghetens täcke över

upptäckten av oss
i förälskelsens rosa moln
övergick i skiftningar,

när du blev kvar
delade vi livet
men aldrig mitt itu




Övriga genrer av jardan
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 17:54



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
''när du blev kvar delade vi livet men aldrig mitt itu''
Den strofen är min favorit i den här mångfacetterade texten, som verkligen säger mycket om vad äkta kärlek kan vara!
Applåd - bokmärker
2008-11-02

  Mr Lindemann VIP
En text med mången innehåll och nivåer i sig så
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan