Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnet (poesi till en vän jag älskar)

 

 

 

 

du läser mitt ansikte
- levande av intryck

du talar i färger
då orden har upphört att färdas

du ger mig ditt språk
under tystnad

och jag har lärt mig, nu
du har väckt mina världar

i hemlighet,
och ändå tydligt

jag vet, jag har rest mig
till dina toner
för att fly från otrygghet

där explosionerna föds
visar sig historierna
- det jag annars fruktar blottas

du, min vän, har gett det som växer i mig
ett namn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av dopehat
Läst 422 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-11-01 18:58



Bookmark and Share


  mappi
du är grym ju :)
jag kan behöva några tips för jag suger.
höhö XD

snälla släpp kniven :O
2008-11-05

  Carola Zettergren
Ojoj....kärleksfullt med nerv,själ och känsla!!!Applåder!!!
2008-11-02

    ej medlem längre
gaah snyggt snyggt snyggt. språk känsla allt! skitbra
2008-11-02

  * Ammi *
Snyggt!!!
2008-11-02

  thyra
Håller fullständigt med Herr Ångest! Verkligen darrar!
2008-11-01

    Herr Ångest
mycket mycket bra skriven.. berör på djupet..
texten darrar av känsla
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

dopehat
dopehat