" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterdyningar till "Lam protest"




Glad serenad

Melodi: "Till min syster" (Dan Andersson)


När kvällens mörker sammetsvart
sig sluter kring min appell
protesten sökte sig nånvart
till Nyhetsbrevet säll...

Till skalden sökte sig en vän
med glädje gav beröm
mitt leende fick liv igen -
bekymren gick till glöm




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-05 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP