Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag behöver mest


Det jag behöver mest
just nu
är att få bli
kramad
En varm famn
lugnande andetag
och kanske en smekning
över håret

Det jag behöver mest
just nu
är att få bli
kramad




Fri vers av Jessi
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-08-10 09:50



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
vacker, men desperat vädjan.
hoppas krammaren hör dej.
det e eländigt när man känner sådär.
dikten lyckas förmedla vad du vill
och måste den ju ha ett högt betyg.

..men att de sista fyra raderna är upprepnig i en totalt 12 lång dikt
drar ner betyget till en 4:a

jag skulle ändra till (ta bort sista 4):

måste få
kram

...fast det e ju bara en åsikt
2005-08-10

    ej medlem längre
Fin och enkel dikt, gillar upprepningen i slutet!
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi