Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhetsstjärnor



stäng kanalen
av tårars öppna floder
öppna kärleks hav
som strömmar genom själen
gömd bakom stundtals sorg
som så mäktigt vill förinta

ge din tillit
där ömhets stjärnor lyser upp
på vackraste rena himmel
låt inte rädslan av förflutet
krossa det som finast är
som rört dig längst där inne

stanna kvar i trygghets famn
trots mörkrets vilda vågor
tillåt styrkan i närhetsband
bli den länk som befriar tyngden




Fri vers av devilsangel
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-08 11:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Orden griper tag och sätter sig fast.
2008-11-10

  Michaela Dutius
Närhet- något vi längtar till- men också något som skrämmer - skapar en ständig konflikt inom oss....
Mycket mycket berörande och oerhört vacker!!
Applåd!
2008-11-09

    Maria Malm
För det mesta fastnar jag för några rader i dina texter, som liksom etsar sig fast. I detta fall blir det "..låt inte rädslan av förflutet krossa det som finast är som rört dig längst därinne..".
2008-11-09

  genni VIP
Underbar rubrik, Ömhetsstjärnor.
Som alltid så berörs man av dina vackra ord.
2008-11-08

  Sladjana Zubcevic
"stäng kanalen
av tårars öppna floder
öppna kärleks hav
som strömmar genom själen
gömd bakom stundtals sorg
som så mäktigt vill förinta"
Så vackert skrivet.
2008-11-08

    Bodil Sandberg
En underbart varm och vacker tillägnan.."låt oss möta dagen i det som är..så mycket finns att värna där"..blir min tanke
2008-11-08

  Elaine.S VIP
Du skriver så vackert med känslor som går att ta på...
2008-11-08

    Lindizz
"ge din tillit
där ömhets stjärnor lyser upp
på vackraste rena himmel
låt inte rädslan av förflutet
krossa det som finast är
som rört dig längst där inne"

Så mjukt och vackert förmedlat, så otroligt bra skrivet.
2008-11-08

    ej medlem längre
...att våga lita på kärlek trots tidigare besvikelser och svek...det är stort!
vackert och målande som alltid beskriver du denna härliga känsla!
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel