Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus av försoning



skuggan av dagen
bär skuggan av längtan
som brast i förtvivlan
en tid som försvann

tömd utav sorger
som aldrig fick slockna
när öppningen slöts
mellan läkning och blodsår

svart vaknar ditt ansikte
trots onda minnens önskan
om ett ögonblick av vila
genom ljus av försoning





Fri vers av devilsangel
Läst 443 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-11-09 16:13



Bookmark and Share


  dead_prez
fragilt, bedårande
2008-12-01

    © Birgitta Wäppling VIP
Lockar till läsning. Särskilt vid första strofen stannar man som läsare till.
2008-11-25

  Bibbi VIP
Skriver under på Michaela här.
2008-11-10

    ej medlem längre
Grattis!!!
2008-11-10

  berxper
Ett förflutet som ligger kvar; kanske en uppgörelse som vill ha ljus... En tung dikt som verkligen berör!
Applåd
2008-11-10

  genni VIP
Känner sorg, men andas hopp genom rubriken och slutet!
2008-11-09

  Sladjana Zubcevic
"skuggan av dagen
bär skuggan av längtan
som brast i förtvivlan
en tid som försvann"
Vackert skrivet.
2008-11-09

  Michaela Dutius
Skuggorna som inte vill vika för dagens ljus - kommer att vika för kärleken...
Underbart vacker dikt!
2008-11-09

    ej medlem längre
tungt är sinnet, skuggar dagen
vars sorger inte fick slockna
önskan om vila och kraft
så som jag tolkar

gillar metaforerna i denna
2008-11-09

    Maria Malm
Må hoppet och ljuset få råda och de onda minnena vila.
2008-11-09

  prinscess VIP
en text fylld med hopp
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel