Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prövningar i livet när döden knackar på, äktenskap i nya prövningar


Det här är inte lätt,men vem sa att livet skulle vara enkelt


Balansgång
rätt och fel
olika positioner
möten och kollision
kommunikation missförstånd

till trots
gungbrädan oftast i jämvikt
ständiga försök till förståelse
tacksamt fast ofta med svårighet
tar jag emot vår värld i gungning




Övriga genrer av jardan
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-10 21:34



Bookmark and Share


    Bögen
Du fångar så mycket av livsvisdom i en enda rad:

'tacksamt fast ofta med svårighet '

Svårigheten finns där och kan ej förnekas, men den tillåts heller inte att ta över och styra... det är starkt och modigt!
2008-11-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Precis som livet är.....det gungar än hit och än dit.
Kanske är det så att vi hela tiden tänjer oss fram till nya gränser.
För att vi måste, och när vi inga val har bryter vi plötsligt ny mark. Du är fjällbjörken som aldrig ger upp, åt vilket håll du än gungar min vän, ger du aldrig upp. Jag beundrar din styrka!
Applåd
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan