Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fars dag jotack

Jupp det var en söndag
hade döttrarna på lån igen
reklamkampanjer på stan, i tv och på radio

köpmännen byggde upp förväntningarna
slipsar skjortor och you name it

så nu skulle det bli skoj

ingen frukost fick man på sängen
fick diska själv
bra det bygger karaktären

lagade lunchen och de fick glass till efterätt
och jag diskade sen

hum nej
inte då

det blev inget
ingenting

inte ens en teckning

inte ens orden "grattis på fars dag"

skönt att ens döttrar inte faller för kommersialismens finter



tror jag...




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-12 11:42



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Suveränt!!!!..den här ska jag spara och plocka fram till mors dag:):)
2008-11-12

  Eva Langrath VIP
Underbar-

Eva
2008-11-12

  Mats Henricson
Jag fick en fleacetröja av mina barn, jag tycker det är en fin tradition, ger 17 i kommersialismen denna dag....
2008-11-12

    sundance-kid
hehe,
denna va bra :)
2008-11-12

    Bodil Sandberg
så lesset du skriver..det där kommersiella kan uteslutas som sagt.. men nog kunde du välan ha fått ett grattis..ja absolut tycker jag det !
2008-11-12

  Eaglemountains VIP
det är inte lätt alla gånger, när man ska uppvakta sig själv .....
det är inte som förr, men själv blev jag uppvaktad, det kändes bra .....men jag förstår Dig
2008-11-12

  Svartsilver
haha gulligt skrivet, men nog stack det liiite i hjärtat ?
För helt ärligt har det stuckit i mitt:-D när inte mina barn fattar att halllååå det e ju morsdag!!
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP