Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåfänga (en rad)



Om man klubbar en krokodil får man fina boots!








Övriga genrer av DanSan
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-11-13 10:51



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Tyvärr!
Hoppas det är slut
på denna klubbning...!
2008-11-16

  Havsbris
vad får du när man
klubbar en annan
men? ;o)

så hemsk bra
skriven och tänkvärd!!!

BRAVO!!!
2008-11-13

  Michaela Dutius
MAGNIFIK!!!!!!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan